مقالات

تفاوت دریل چکشی و بتن کن

تفاوت دریل چکشی و بتن کن بر اساس قابلیت حمل چیست؟
دریل‌های چکشی در مقایسه با دریل‌های بتن کن، به دلیل موتور سنگینی که دارند، وزن بالاتری دارند؛ البته باید این نکته را هم بدانید که هر چقدر وزن یک دریل کم‌تر باشد، علاوه بر قابلیت جابه‌جایی، در هنگام کار با آن تسلط بیشتری دارید و کار دریل کردن را تمیزتر و با دقت بهتری انجام خواهید داد.

مقایسه دریل چکشی و دریل بتن کن بر اساس تجهیزات جانبی
دریل بتن کن برای کارهای عمرانی بزرگ و دریل کردن بتن استفاده می‌شود؛ بنابراین دارای تجهیزات مختلفی از جمله انواع مته با قطرهای گوناگون و چاک مته پیشرفته است؛ درحالی‌که دریل چکشی تجهیزات جانبی کم‌تری دارد.

تفاوت دریل چکشی و بتن کن بر اساس قدرت
اصلی‌ترین تفاوت دریل چکشی و بتن‌کن در قدرت آن‌ها می‌باشد. در مقایسه قدرت بین این دو دریل باید گفت که دریل بتن کن از قدرت بیشتری برخوردار است.

اگر با این دو دریل کار کرده باشید، تفاوت در قدرت دریل کردن و سوراخ کاری این دو ابزار را به راحتی می‌توانید تشخیص دهید. به همین دلیل است که از دریل بتن کن که از نام آن نیز مشخص است، برای سطوح سخت بتنی و تخریب کاری‌های ساختمانی استفاده می‌شود.
همچنین برای پروژه‌های ساخت و ساز که به حفاری و شکستن سطوح بتنی برای قرار دادن تأسیسات نیاز است، باید از دریل بتن کن استفاده کنید.

تفاوت دریل چکشی و بتن کن بر اساس قیمت
دریل‌های چکشی در مقایسه با دریل‌های بتن کن، از قیمت پایین‌تری برخوردار هستند. این موضوع به دلیل بهره‌مندی از قابلیت‌ها و تجهیزات جانبی کم‌تر و همچنین قدرت تخریب کم‌تر دریل‌های چکشی است. البته این مسئله به مدل و برند این نوع دریل‌ها نیز بستگی دارد.

تفاوت دریل چکشی و بتن کن بر اساس کارآیی
برای این که بتوانید تفاوت دریل چکشی و بتن کن را از نظر اثربخشی و کارآیی بهتر درک کنید، باید با واحد اندازه‌گیری قدرت تخریب و مقادیر فنی این حوزه آشنا شوید.

با توجه به نیروی ضربه در ژول می‌توان قدرت این دو ابزار را با یکدیگر مقایسه کرد؛ به عنوان مثال نیروی تخریبی که برای بتن کن مورد استفاده قرار می‌گیرد، ۱۵ ژول است؛ درحالی‌که دریل‌های چکشی ساده قدرت تخریب خیلی کم‌تری دارند. همین تفاوت در اثربخشی می‌تواند کارهای متفاوت را مشخص کند.

مقایسه کارآیی و عملکرد دریل چکشی و دریل بتن کن
به عنوان مثال اگر هدف شما بیشتر سوراخ‌کاری سطوح سفت و سخت مثل کاشی، سرامیک، گچ، چوب و فلزات سخت است، پس دریل چکشی با قدرت‌های مختلف می‌تواند برای‌تان مناسب باشد. درحالی‌که اگر برای تخریب سطوح بتنی و آرمه به یک دریل نیاز دارید، پس پیشنهاد ما به شما این است که از دریل بتن کن که قدرت بیشتری دارد، استفاده کنید.

تفاوت دریل چکشی و بتن کن بر اساس میزان لرزش
دریل‌های بتن کن بیشتر برای سوراخ‌کاری‌های بتنی استفاده می‌شوند؛ بنابراین در آن‌ها سیستم ضد لرزش AVS طراحی شده است که می‌تواند تا حد قابل ملاحظه‌ای از ایجاد لرزش در هنگام کار با این دریل جلوگیری کند.
البته ممکن است که برخی از برندهای دریل چکشی نیز قابلیت ضد لرزش را داشته باشند، اما این ویژگی در آن‌ها آن‌قدر بارز نیست.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *